logo vek-wik gymnastiekvereniging

24 en 26 maart Vek-Wikkie diplomagym

Vek-Wikkie peuters & kleuters gymmen één keer per jaar voor een Vek-Wikkie diploma. Tijdens hun gymles is er een kijkles en ze kunnen een diploma behalen.  
Ouders, broers en zusjes en familieleden mogen komen kijken. Het Vek-Wikkie diplomagymmen is een sportieve en gezellige gebeurtenis. Misschien voor sommigen een beetje spannend. Ze gaan na afloop allemaal trots met hun Vek-Wikkie diploma en iets lekkers naar huis.
 
Dit jaar is het op zaterdag 24 maart en maandag 26 maart.
Vek Wikkie diplomagym 2012 020

Vacature voorzitter en bestuurders

Vek-Wik is dringend op zoek naar iemand die de voorzittersfunctie van Esther Dol overneemt. Esther wil namelijk de voorzittershamer neerleggen in verband met haar gezondheid. Dit heeft het bestuur tijdens de jaarvergadering van 29 januari 2018 meegedeeld.

Vek-Wik is een financieel gezonde vereniging met een rijke historie. We bestaan al sinds 1885 en zijn daarmee de oudste vereniging van Enkhuizen. We hebben gemiddeld 300 leden. Op dit moment bestaat het bestuur uit drie personen. Volgens de verenigingsstatuten is dat een minimale sterkte. Voor het voortbestaan van de vereniging moet dus worden gevreesd als we geen derde bestuurder vinden. Het liefst zien we een voorzitter opstaan, maar ook algemeen bestuursleden kunnen we goed gebruiken!

Lees meer

Foto's Sinterklaasfeest

IMG 0535

Op zondag 3 december kwam Sinterklaas met vier zwarte pieten bij Vek-Wik op bezoek. Het was een sportieve en gezellige middag in de Drecht. Alle kinderen kregen na afloop hun Pietendiploma en iets lekkers. Dik verdiend! Nieuwsgierig naar de andere foto's? Klik dan even hier.

Laatste lessen buitengym - juli 2017

buitengym

De allerlaatste lessen van dit seizoen waren op zaterdag 15 juli op het grasveld voor de Zeevaartschool. De foto's vind je weer in het album.
Allemaal een fijne zomervakantie. We starten weer op 4 september. Tot dan!

logo leergeld1

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo