logo vek-wik gymnastiekvereniging

Foto's Sinterklaasfeest

IMG 0535

Op zondag 3 december kwam Sinterklaas met vier zwarte pieten bij Vek-Wik op bezoek. Het was een sportieve en gezellige middag in de Drecht. Alle kinderen kregen na afloop hun Pietendiploma en iets lekkers. Dik verdiend! Nieuwsgierig naar de andere foto's? Klik dan even hier.

Laatste lessen buitengym - juli 2017

buitengym

De allerlaatste lessen van dit seizoen waren op zaterdag 15 juli op het grasveld voor de Zeevaartschool. De foto's vind je weer in het album.
Allemaal een fijne zomervakantie. We starten weer op 4 september. Tot dan!

Zon, zand, zee en... gebak!

IMG 5828

De vrijdagavond 7 juli kreeg van ons een 10. Heerlijk weer, lekkere wandeling, gezelligheid en lekkere koffie met gebak!
De foto's tonen vooral gezelligheid rond de koffietafels, binnenkort ook nog wat foto's van het wandelen. Jannet, bedankt voor de organisatie én de leuke foto's. Naar het fotoalbum.

Dan maar wandelen...

Maandag 10 juli kon de gymzaal niet gebruikt worden, omdat de Zeevaartschool schoongemaakt moest worden na de brand van afgelopen zaterdag. Leni had een oplossing. Even een briefje op de deur 'we zijn wandelen'. Na afloop van een stevige wandeling was er buiten ook nog plaats voor een kopje koffie. Het was tenslotte de laatste les voor de vakantie en die sluiten we traditioneel af met koffie/thee en wat lekkers.

wandelen les lenikoffie les leni

logo leergeld1

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo