logo vek-wik gymnastiekvereniging

Vacature voorzitter en bestuurders

Vek-Wik is dringend op zoek naar iemand die de voorzittersfunctie van Esther Dol overneemt. Esther wil namelijk de voorzittershamer neerleggen in verband met haar gezondheid. Dit heeft het bestuur tijdens de jaarvergadering van 29 januari 2018 meegedeeld.

Vek-Wik is een financieel gezonde vereniging met een rijke historie. We bestaan al sinds 1885 en zijn daarmee de oudste vereniging van Enkhuizen. We hebben gemiddeld 300 leden. Op dit moment bestaat het bestuur uit drie personen. Volgens de verenigingsstatuten is dat een minimale sterkte. Voor het voortbestaan van de vereniging moet dus worden gevreesd als we geen derde bestuurder vinden. Het liefst zien we een voorzitter opstaan, maar ook algemeen bestuursleden kunnen we goed gebruiken!


De hoeveelheid werk en tijd die de voorzittersfunctie met zich meebrengt valt best mee. Bestuurlijke ervaring is natuurlijk handig, maar niet perse noodzakelijk. Belangrijker zijn een flinke dosis enthousiasme en een gezond verstand. We doen vooral een beroep op ouders van onze jeugdleden. Een lidmaatschap van Vek-Wik is niet noodzakelijk. Draag je onze vereniging een warm hart toe, wil je dat Vek-Wik blijft bestaan en wil je ons helpen? Neem dan contact met ons op.

Reageren op de vacature

Wij kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over de bestuurlijke taken om te weten waar je aan begint. Mail ons gerust. Je vragen beantwoorden we graag en we maken ook graag een afspraak voor een gesprek.

Harry Dol, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hannie Bankert, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

logo leergeld1

“SponsorKliks,

Contact

Gymnastiekvereniging VEK-WIK
Enkhuizen
Contact opnemen

vekwik logo